Press "Enter" to skip to content

Houten schoolbankje

Het houten schoolbankje van Bijzonderleuk Kindermeubels is perfect voor in je woonkamer, de slaapkamer van je kind, de gang of de speelkamer. Dit veelzijdige bankje is stevig en eenvoudig te personaliseren. Waar je dit bankje ook neerzet; je kindje zal je zeker dankbaar zijn – en hij of zij is niet de enige. Door je houten schoolbankje bij ons te bestellen, geef je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om werkervaring op te doen. Al onze meubels worden namelijk in sociale werkplaatsen samengesteld.

Wil je een schoolbankje of een ander kindermeubel?

Een leuk houten schoolbankje volledig personaliseren

Er zijn verschillende manieren waarop je het houten schoolbankje kunt personaliseren. Zo heb je de keuze uit diverse uitsnedes, waaronder een raket, konijn of eenhoorn. Hierdoor is er zeker een optie die perfect is voor jouw kleine. Ook is het bankje te personaliseren met een gravering, waardoor je er de naam en/of geboortedatum van je kindje in kunt laten zetten. Daarnaast is het schoolbankje gemaakt van blank hout, dus kun je het in elke gewenste kleur schilderen. Je combineert het houten schoolbankje zelfs eenvoudig met de andere kindermeubels, zoals onze houten kinderspeeltafel en de houten herinneringskist.

Bestel dit leuke bankje online

Het houten schoolbankje bestel je heel eenvoudig online met een uitsnede en/of tekst naar keuze. Bekijk het aanbod aan unieke houten meubelen en maak je keuze. Wil je meer weten over onze producten of heb je een vraag over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via emmy@bijzonderleuk.nl. We beantwoorden je vragen graag.